top of page

חיפוש


לימון כבוש במיץ של עצמו
לימון כבוש הוא כח על חמוץ-מריר נפלא. תוכלו להוסיף אותו לכריכים, תבשילים ולצלחת עצמה כדי להוסיף לה עומק של טעמים. אם תצליחו להתאפק הוא...
21 בינו׳ 2022


סטרס ומשל הסיר
העבודה שלי עם המטופלות והמטופלים שלי מרגשת אותי. מאוד. כל פעם אני מבין את זה מזוית אחרת. בהרבה מובנים, טיפול דומה לבישול. בקליניקה, בעיקר...
10 בינו׳ 2022


דושפרה- מרק כיסוני בשר בוכרי
הכי כיף לי לבשל יחד במטבח עם עוד אנשים. היצירה משותפת מעל סירים מהבילים מרגשת אותי, האוירה שנוצרת, והתנועה בכיוון מוגדר אל עבר מנה שאנחנו...
16 בדצמ׳ 2021


מוסקה בטטה וטופו
יש חומרי גלם שמבקשים זמן משלהם, שהייה ממושכת בחום ורוטב עוטף עושה להם פלאים. ככה זה עם חצילים. זמן קצר יחסית בתנור והם יתמסרו לאג'נדה...
6 בספט׳ 2020


גונדי טבה - קציצות עוף, גזר וקמח חומוס קלוי
כמו חורשט שהוא שם גנרי לתבשילים, גונדי הוא שם גנרי לקציצה במטבח הפרסי. יש אלף ורסיות בערך. גונדי טבה ( tabeh-מחבת בפרסית ) היא קציצה...
17 ביולי 2020


קציצות ירק בתנור עם קוואקר וקמח חומוס קלוי
קציצה היא כדור של נחמה, כולנו נסכים על זה לא? אז למה שלא להכין כאלה שאפשר לקחת איתנו בכריך, לאכול ליד סלט, לטבול בטחינה או לגנוב מהתבנית...
12 ביולי 2020
bottom of page