top of page

חיפוש


17 ביולי 2020
גונדי טבה - קציצות עוף, גזר וקמח חומוס קלוי
כמו חורשט שהוא שם גנרי לתבשילים, גונדי הוא שם גנרי לקציצה במטבח הפרסי. יש אלף ורסיות בערך. גונדי טבה ( taveh ) היא קציצה מטוגנת, דקה...


12 ביולי 2020
קציצות ירק בתנור עם קוואקר וקמח חומוס קלוי
קציצה היא כדור של נחמה, כולנו נסכים על זה לא? אז למה שלא להכין כאלה שאפשר לקחת איתנו בכריך, לאכול ליד סלט, לטבול בטחינה או לגנוב מהתבנית...


8 ביולי 2020
קארי מנגו טופו
מנגו החל להופיע בשווקים וחשבתי שזה זמן טוב להקדיש לו מתכון שעושה לו כבוד. הטעם המתקתק והמרקם הקטיפתי שלו עושים אותו שותף טבעי לסלטים...


13 ביוני 2020
סלט פריקי וטחינה תרד
ארוחה שלמה בצלחת אחת, הוא לא כבד מדי בבטן ומשלב בתוכו טעמים ומרקמים כיפיים. הפריקי (חיטה ירוקה מעושנת) תיתן לו טעם מיוחד ובשרני משהו, יחד...


22 במאי 2020
השיח על תזונה ובישול בחדר הטיפול
אין דבר שקורה בחיים ואי אפשר להקביל אותו למטבח. בין אם מדובר בתהליך ארוך או רגע מדויק בציר הזמן - המטבח הוא החיים עצמם. לידה, חיים ומוות...


20 במאי 2020
סלט קטניות, פריקי וסלק
בחוץ חם כמו בתנור שמישהו שכח לכבות. קטניות בסלט הן פתרון מצויין לקירור הגוף ולבוסט של אנרגיה. ברפואה הסינית רובן נחשבות למקררות ועשירות...
bottom of page