top of page
אוצרות המטבח הפרסי באנר (Website).jpg
joon_edited.jpg

 מפגשי בישול, השראה ושיח על דרך המשי
בהנחיית אורן רחמני

אוצרות המטבח הפרסי

במפגשי הבישול של JOON – 'נשמה' בפרסית – אני מביא איתי את מטבח שפת האם שלי, ומעביר אותו הלאה, אליכם.

המטבח הפרסי המפואר שצמח על דרך המשי, משלב חומרי גלם עשירים, תבלינים ארומטיים וסיפורים מרתקים על מנהגים, מסורות, משפחה וריפוי. האוכל שאכלתי כילד חקוק בזיכרוני, בידיי, וכיום אני כותב, מבשל ומעביר את אוצרות המטבח הפרסי במפגשים שהם מעבר למקום ולזמן.

לפני מספר שנים, המפגשים החלו כ"שיעורי מטבח" עם מטופלות ומטופלים שלי, שביקשו לבשל יחד אוכל שמתאים וטעים להם. מתוך הלמידה המשותפת צמח הרצון להרחיב את המעגל ועכשיו אני מזמין אתכם לחלוק איתי את התשוקה למטבח, לפגוש אוכל שמחבר בין ידיים ללב, בין עבר להווה, בין חומר גלם לכוונה.

9P4A9753.JPG

מה קורה במפגשי הבישול?

​מפגשי הבישול שלי מתקיימים במתכונת של מטבח נודד, ומתארחים בכל פעם במטבח אחר, המותאם למפגש אינטימי של עד 10 משתתפים.ות.

במהלך המפגש נבשל ונלמד על מנות דגל במטבח הפרסי, נשוחח על טכניקות, חומרי גלם וערכם הטיפולי דרך עולם היסודות והמזגים, ולבסוף נהנה יחד מארוחה שווה וטעימה.

המפגשים מתאימים גם לבשלנים מנוסים וגם למי שפשוט אוהב אוכל טוב. בואו כמו שאתם – עם סקרנות, לב פתוח ותיאבון.

לאחר המפגש תקבלו חוברת מתכונים מפורטת כדי שתוכלו להכניס את המטבח הפרסי גם אליכם הביתה.

מה נבשל ונאכל יחד?

חוֹרֶשְׁט סַבְּזִי

תבשיל ירוק חמצמץ עם נתחי בשר ושעועית אדומה

חוֹרֶשְׁט בָּדֶנְג'וּן

תבשיל חצילים ועוף ברוטב עגבניות ורימונים, שעושה חם בלב

פּוֹלוֹ סִיר אוֹ הָוִיג'

אורז חגיגי וצבעוני, עשיר בתבלינים עם שום וגזר

צֶ'לוֹאוּ

אורז פרסי בהכנה קלאסית עם תַּהְדִּיג קריספי שעושה רעש לשכנים

גוֹנְדִּי נוֹחוֹצִ'י

קציצות ריחניות של עוף וקמח חומוס במרק מהביל

*ועוד כמה הפתעות בהתאם לעונה. המנות עשויות להשתנות בהתאם לזמינות חומרי הגלם בעונה.

נעים להכיר

אני אורן, מטפל ברפואה ותזונה סינית משנת 2011, נשוי ואבא לשלוש בנות אהובות, מתגורר בהוד השרון.

אוהב לחקור איך דברים עובדים וממה הם עשויים.

מחלק את זמני בין טיפול באנשים בקליניקה לבין טיפול בחומרי גלם במטבח הביתי שלי.

מייסד-שותף בעמותת "מדקרים ללא גבולות" ישראל, משוגע על ההסטוריה של התזונה האנושית, מבשל וכותב את בלוג NooDles & NeeDles ומנחה מפגשי בישול בנושאים טעימים.

נעים להכיר

אז מתי איך וכמה?

המפגשים הקרובים:

  • 8.5.25 יום חמישי, ברחובות, בין השעות 16:00-20:00

  • 3.7.25 יום חמישי, "שולחן האוכל", מושב כנף בגולן, בין השעות 16:00-20:00 

רוצים לארח מפגש אצלכם במטבח? שלחו לי וואצאפ בלחיצה כאן ונדבר על זה


הסדנה אורכת כ-4 שעות, כוללת בישול משותף באוירה טובה, ארוחה בשרית וחוברת מתכונים דיגיטלית לכל משתתפ.ת.


עלות למשתתפ.ת – 440 ש"ח לאדם* בהרשמה ותשלום מראש 


מספר המקומות בסדנה מוגבל (!)

*מדיניות החזר וביטול – ניתן לבטל השתתפות ולקבל החזר מלא עד 72 שעות לפני מועד הסדנה. במידה ותתקבל הודעה מאוחר יותר מכך – יוחזרו 50% מסכום ההרשמה. במקרה של אי קיום הסדנה עקב מיעוט נרשמים או כח עליון – סכום ההרשמה יוחזר במלואו.

לא מצאתם זמן ומקום שמתאים לכם להגיע?

לחצו כאן והצטרפו לקבוצה השקטה שלי בוואטסאפ כדי להישאר מעודכנים במפגשים הבאים

20180302_153547.jpg

איך נרשמים למפגש?

1. ממלאים את הפרטים כאן למטה

2. מחכים ללינק ממני לתשלום בוואטסאפ

3. לאחר העברת התשלום תקבלו אישור הרשמה

יש לך שאלות? רוצה לארח מפגש אצלך במטבח? לחצו כאן ושלחו לי וואצאפ

 

נתראה במטבח בקרוב!

אורן

אני רוצה להירשם
 
להרשמה ופרטים כתבו לי ואשוב אליכם בהקדם

תודה! יש לי תחושת בטן שנשוחח ממש בקרוב :) אורן

אני רוצה להירשם
instagram-icon-971.jpg

©  כל הזכויות שמורות לאורן רחמני  2025

bottom of page