top of page

חיפוש


מרק עדשים מונבטות ולימון שחור
עוד מרק לאסופת המרקים שבבלוג, הפעם עם עדשים שחורות שהנבטתי כמה ימים לפני, על איך מנביטים תוכלו לקרוא כאן. ממליץ בחום לא לוותר על הלימון הפר
אורן רחמני
זמן קריאה 1 דקות


הדיבור הפנימי
לפעמים הדיבור הפנימי שלנו מטעה אותנו, הוא יספר לנו סיפורי בדיה, יעוף רחוק בדמיונות למקומות שאנחנו לא בחרנו, ימשיך להקליד כמו מעבד תמלילים...
אורן רחמני
זמן קריאה 2 דקות


מתכון לגיוזה תרד וטופו בצ'אטני עגבניות חריף
יש אהבות שלא חולפות. הן רק נצבעות בצבעים אחרים, משנות טעם עם הזמן. כזו האהבה שלי לכיסונים. כיסונים הם עולם שלם של טעמים שבאים מארצות...
אורן רחמני
זמן קריאה 3 דקות


מרק דלעות צלויות, עדשים וקינואה
מרק מחמם שתומך במערכת העיכול ומזגו חם. הדלעות הצלויות משדרגות את הטעם ומקנות לו תכונה מחממת אף יותר. לילה במקרר יעשה לו רק טוב. מרק דלעות...
אורן רחמני
זמן קריאה 1 דקות


איך מנביטים עדשים?
מזה אלפי שנים שהנבטה היא אחת משיטות הטיפול בקטניות יבשות לפני אכילתן. כשאנו מנביטים את הקטניה היבשה אנחנו מפרקים את המעטפת השומרת על הזרע...
אורן רחמני
זמן קריאה 2 דקות


עדסי- נזיד עדשים ובשר
"הַלְעִיטֵנִי נָא מִן הָאָדֹם הָאָדֹם הַזֶּה..." (בראשית כ"ה, 30) המתכון הזה הוא אחד המתכונים עליהם גדלתי, בבוקר שבת ריח העדסי (עדשים...
אורן רחמני
זמן קריאה 2 דקות
bottom of page



