12 ביולי 2020צמחוניקציצות ירק בתנור עם קוואקר וקמח חומוס קלויקציצה היא כדור של נחמה, כולנו נסכים על זה לא? אז למה שלא להכין כאלה שאפשר לקחת איתנו בכריך, לאכול ליד סלט, לטבול בטחינה או לגנוב מהתבנית...
8 ביולי 2020מרקים ותבשיליםקארי מנגו טופומנגו החל להופיע בשווקים וחשבתי שזה זמן טוב להקדיש לו מתכון שעושה לו כבוד. הטעם המתקתק והמרקם הקטיפתי שלו עושים אותו שותף טבעי לסלטים...
13 ביוני 2020סלטיםסלט פריקי וטחינה תרדארוחה שלמה בצלחת אחת, הוא לא כבד מדי בבטן ומשלב בתוכו טעמים ומרקמים כיפיים. הפריקי (חיטה ירוקה מעושנת) תיתן לו טעם מיוחד ובשרני משהו, יחד...
22 במאי 2020רפואה סיניתהשיח על תזונה ובישול בחדר הטיפולאין דבר שקורה בחיים ואי אפשר להקביל אותו למטבח. בין אם מדובר בתהליך ארוך או רגע מדויק בציר הזמן - המטבח הוא החיים עצמם. לידה, חיים ומוות...
20 במאי 2020סלטיםסלט קטניות, פריקי וסלקבחוץ חם כמו בתנור שמישהו שכח לכבות. קטניות בסלט הן פתרון מצויין לקירור הגוף ולבוסט של אנרגיה. ברפואה הסינית רובן נחשבות למקררות ועשירות...
10 במאי 2020מרקים ותבשיליםקציצות עוף ותרד ברוטב חומוס לימונייש חומרי גלם שהשילוב ביניהם מנצח כל ארוחה. החיבור ההרמוני שלהם בפה יוצר תענוג לחיך ושמחה בלב בכל ביס. היום במרכז הרחבה עומדים חומוס...