28 בנוב׳ 2022מרקים ותבשיליםמרק עדשים מונבטות ולימון שחורעוד מרק לאסופת המרקים שבבלוג, הפעם עם עדשים שחורות שהנבטתי כמה ימים לפני, על איך מנביטים תוכלו לקרוא כאן. ממליץ בחום לא לוותר על הלימון הפר
22 בנוב׳ 2022מחדר הטיפולהדיבור הפנימילפעמים הדיבור הפנימי שלנו מטעה אותנו, הוא יספר לנו סיפורי בדיה, יעוף רחוק בדמיונות למקומות שאנחנו לא בחרנו, ימשיך להקליד כמו מעבד תמלילים...
15 בנוב׳ 2022צמחוניגיוזה תרד וטופו בצ'אטני עגבניות חריף יש אהבות שלא חולפות. הן רק נצבעות בצבעים אחרים, משנות טעם עם הזמן. כזו האהבה שלי לכיסונים. כיסונים הם עולם שלם של טעמים שבאים מארצות...
14 בנוב׳ 2022מרקים ותבשיליםמרק דלעות צלויות, עדשים וקינואהמרק מחמם שתומך במערכת העיכול ומזגו חם. הדלעות הצלויות משדרגות את הטעם ומקנות לו תכונה מחממת אף יותר. לילה במקרר יעשה לו רק טוב. מה...
13 בנוב׳ 2022איך?איך מנביטים עדשים?מזה אלפי שנים שהנבטה היא אחת משיטות הטיפול בקטניות יבשות לפני אכילתן. כשאנו מנביטים את הקטניה היבשה אנחנו מפרקים את המעטפת השומרת על הזרע...
13 בנוב׳ 2022מרקים ותבשיליםעדסי- נזיד עדשים ובשר"הַלְעִיטֵנִי נָא מִן הָאָדֹם הָאָדֹם הַזֶּה..." (בראשית כ"ה, 30) המתכון הזה הוא אחד המתכונים עליהם גדלתי, בבוקר שבת ריח העדסי (עדשים...