top of page

חיפוש


כוונה בסיר, מזל בצלחת
היום ראיתי אדם הולך ברחוב כשהוא סוחב אחריו בלון חמצן והלב שלי נכמר. תהיתי אם יכל לשנות את זה אילו היה אוכל אחרת בשלבים מוקדמים יותר של...
oren.rachmany
זמן קריאה 2 דקות


דבש מחזק ליולדת
כחלק מהתמיכה שאני אוהב להציע ליולדת – רקחתי דבש מחזק ומתובל. אני אוהב לפנק מטופלות או נשים שילדו בדבש הזה כי הוא סופר קל להכנה, טעים ונותן תמיכה מעולה במשבצת ה"משהו המתוק" הזה שיחכה על השיש בתקופה שגם ככה מורכבת בבית.
oren.rachmany
זמן קריאה 3 דקות


צימבוזיות ירק
אז זוכרים את הירקות שנשארו לי מציר הירקות בפוסט הקודם? . לא זרקתי אותם אלא הכנתי מהם קציצות פשוטות וכיפיות בכלום זמן, ככה זה בצימבוז (צמצום בזבוז).
אני קורא להן צימבוזיות כי לא משנה איזה ירקות בישלתם בציר או במרק- תוכלו להכין מהם אחלה קציצות. הנוזלים שיש כבר בירקות המבושלים והקוואקר הטחון יוצרים קציצה פריכה מבחוץ ונימוחה מבפנים, כיפית ומהירה.
oren.rachmany
זמן קריאה 1 דקות


איך מכינים ציר ירקות?
יש דברים שהם יסוד עולם. עליהם הכל סובב. כזה הוא הציר במטבח. הרי גם ככה נשארו לי כמה ירקות מהבישולים, לא אתן להם להיות חלק מהיצירה? איך מכינים ציר ירקות בקלות?- כל השלבים כאן
oren.rachmany
זמן קריאה 2 דקות


מפגשי הבישול " אוצרות המטבח הפרסי "
לפני הרבה שנים רציתי ליצור ברשת מקום משלי.
מרחב שיתעד את המאכלים שעליהם גדלתי, שייתן ערך אמיתי למי שרוצה להכיר מקרוב את המטבח הפרסי – ולשמ
oren.rachmany
זמן קריאה 2 דקות


ספרים שמרגשים אותי (פוסט מתעדכן)
ספרים הם משאב שממלא אותי בעזרת אותיות ומילים. כאן תמצאו אסופה מתעדכנת של כל הספרים שאני מלקט בדרך וממליץ לכם עליהם גם בסטורי.
oren.rachmany
זמן קריאה 3 דקות
bottom of page



