top of page

חיפוש


17 בדצמ׳ 2018
אש א-רשתה/ תבשיל קטניות אטריות ומנגולד
ימים של חורף סגריר בחוץ מתאימים בול לאשרשתה. הפירוש לשמו הפרסי של המרק הזה הוא מרק אטריות (אש- מרק, רשתה- אטריות) את האש א-רשתה מכינים בד


28 בנוב׳ 2018
רשאד - הפנים האמיתיות של המאפיה הפרסית
הרשאד מכיל כמויות גבוהות של ויטמין A, C, K ומינרלים נוספים. טעמו החריף, שמזכיר משהו בין חרדל לצנונית, נגזר מהיותו שייך למשפחת הכרוביים ,על א


17 בנוב׳ 2018
נודלס קארי ופטריות
יש ימים בחורף בהם כל מה שצריך זה תבשיל מנחם ומהיר שיעשה נעים בבטן. עם הכנה וחיתוך של כל חומרי הגלם לפני שמדליקים את הווק תוכלו ליהנות מהנודל


16 בנוב׳ 2018
פוסט חריף אש / איך מכינים שמן צ'ילי ביתי?
שמן צ'ילי זה כיף, בעיקר כשיש אותו במקרר בחורף כתוספת למנת כיסונים, מרקים, נודלס או אורז, רק להוציא ולהוסיף למנה. בדרך כלל שמן הצ'ילי שתמצאו


12 בנוב׳ 2018
חוֹרֶשְט אֶ-בֶּה / מרק חבושים פרסי
"מה זה, תפוחים?" היא מרימה אליי מבט שואל בזמן שהיא יושבת בקופה ומעבירה את המוצרים, "חבושים" אני עונה לה קצר, "מכירה?" שאלתי בחיוך. "אה כן, ס


7 בנוב׳ 2018
כיסונים מרפאים- חורף
העולם שלנו נע ללא הרף, מספר סיפור מעגלי של עונות שנה שמתחלפות ללא הפסק, נותנות לנו הזדמנות מחודשת להישיר מבט אל יופיו של הטבע. ובהתחלפות הזו
bottom of page