12 בנוב׳ 2022נודלס וכיסוניםסלט אטריות זכוכית של נעה ודריהאני משוגע על אטריות זכוכית, הן מוכרות גם כאטריות מעמילן שעועית או ורמיצ'לי, ויש כל כך הרבה דרכים שאפשר לשלב אותן במנות קרות או חמות, פשוט...
12 בנוב׳ 2022נודלס וכיסוניםאיך מכינים טופו פריך? טופו פריך, או קריספי טופו, הוא תוספת נהדרת שקופצת לבקר אצלנו בבית לא מעט. נכון, אמנם הוא מטוגן (במעט) שמן, אך מספיקות כמה קוביות ממנו כדי...
6 בספט׳ 2022טבעוניקרקרים טבעוניים ללא גלוטן באפס מאמץהקרקרים המלוחים האלה הם אורחים כמעט קבועים אצלנו במטבח, הכנת התערובת לאפיה דורשת 10 דקות פלוס שעה אפיה. אפשר לנשנש אותם בארוחת בוקר עם...
5 ביולי 2022קציצותקציצות דוחן וירקות בטעם קאריקציצות הדוחן האלו נולדו מתוך הצורך לתת מענה לאוכל שכיף לקחת לעבודה (או לקליניקה במקרה שלי), ואפשר לנשנש אותו עם ירקות או טחינה. הן...
25 במאי 2022מרקים ותבשיליםגורמה סבזי (חורשט סבזי)- קוים לדמותונאמר עליו שהוא תבשיל הדגל של המטבח הפרסי, כולם מסתקרנים מהטעמים המיוחדים שלו, מהחמצמצות העדינה ומחומרי הגלם הנפלאים שבו, שינחמו כל בטן...
17 במרץ 2022מרקים ותבשיליםמרק אפונה צהובה, מנגולד ובשר ליום חורף קרהגינה של הקליניקה עשתה לי חשק למרק מנחם, וכשנזכרתי שיש מנגולד ואפונה צהובה בבית כבר הבנתי, זה הולך להיות מרק מחמם וחמצמץ שיתבשל ארוכות....