top of page
חיפוש
22 בנוב׳ 2022
הדיבור הפנימי
לפעמים הדיבור הפנימי שלנו מטעה אותנו, הוא יספר לנו סיפורי בדיה, יעוף רחוק בדמיונות למקומות שאנחנו לא בחרנו, ימשיך להקליד כמו מעבד תמלילים...
15 בנוב׳ 2022
גיוזה תרד וטופו בצ'אטני עגבניות חריף
יש אהבות שלא חולפות. הן רק נצבעות בצבעים אחרים, משנות טעם עם הזמן. כזו האהבה שלי לכיסונים. כיסונים הם עולם שלם של טעמים שבאים מארצות...
14 בנוב׳ 2022
מרק דלעות צלויות, עדשים וקינואה
מרק מחמם שתומך במערכת העיכול ומזגו חם. הדלעות הצלויות משדרגות את הטעם ומקנות לו תכונה מחממת אף יותר. לילה במקרר יעשה לו רק טוב. מה...
13 בנוב׳ 2022
איך מנביטים עדשים?
מזה אלפי שנים שהנבטה היא אחת משיטות הטיפול בקטניות יבשות לפני אכילתן. כשאנו מנביטים את הקטניה היבשה אנחנו מפרקים את המעטפת השומרת על הזרע...
13 בנוב׳ 2022
עדסי- נזיד עדשים ובשר
"הַלְעִיטֵנִי נָא מִן הָאָדֹם הָאָדֹם הַזֶּה..." (בראשית כ"ה, 30) המתכון הזה הוא אחד המתכונים עליהם גדלתי, בבוקר שבת ריח העדסי (עדשים...
12 בנוב׳ 2022
סלט אטריות זכוכית של נעה ודריה
אני משוגע על אטריות זכוכית, הן מוכרות גם כאטריות מעמילן שעועית או ורמיצ'לי, ויש כל כך הרבה דרכים שאפשר לשלב אותן במנות קרות או חמות, פשוט...
bottom of page