top of page
חיפוש
12 בנוב׳ 2022
איך מכינים טופו פריך?
טופו פריך, או קריספי טופו, הוא תוספת נהדרת שקופצת לבקר אצלנו בבית לא מעט. נכון, אמנם הוא מטוגן (במעט) שמן, אך מספיקות כמה קוביות ממנו כדי...
6 בספט׳ 2022
קרקרים טבעוניים ללא גלוטן באפס מאמץ
הקרקרים המלוחים האלה הם אורחים כמעט קבועים אצלנו במטבח, הכנת התערובת לאפיה דורשת 10 דקות פלוס שעה אפיה. אפשר לנשנש אותם בארוחת בוקר עם...
5 ביולי 2022
קציצות דוחן וירקות בטעם קארי
קציצות הדוחן האלו נולדו מתוך הצורך לתת מענה לאוכל שכיף לקחת לעבודה (או לקליניקה במקרה שלי), ואפשר לנשנש אותו עם ירקות או טחינה. הן...
25 במאי 2022
גורמה סבזי (חורשט סבזי)- קוים לדמותו
נאמר עליו שהוא תבשיל הדגל של המטבח הפרסי, כולם מסתקרנים מהטעמים המיוחדים שלו, מהחמצמצות העדינה ומחומרי הגלם הנפלאים שבו, שינחמו כל בטן...
17 במרץ 2022
מרק אפונה צהובה, מנגולד ובשר ליום חורף קר
הגינה של הקליניקה עשתה לי חשק למרק מנחם, וכשנזכרתי שיש מנגולד ואפונה צהובה בבית כבר הבנתי, זה הולך להיות מרק מחמם וחמצמץ שיתבשל ארוכות....
21 בינו׳ 2022
סלט כרוב פשוט וטעים
החורף הוא עונת הכרוב. כרובי החורף פריכים, גדולים ומלאים במים, מביאים איתם המון אפשרויות משחק במטבח. בעיניים טיפוליות, הכרוב נחשב לירק...
bottom of page