3 באוק׳ 2019צמחוניטופו סצ'ואני חצוף עם מלפפונים פריכיםחשבתם שהטופו הוא רק גוש רוטט בטעם ומרקם של מחק? מציע לכם לחשוב שוב. הטופו הוא חלב שהופק מפולי סויה ועבר תהליך מיצוק ודחיסה. שמו היפני (tōfu
16 בנוב׳ 2018ממרחים וכבושיםפוסט חריף אש / איך מכינים שמן צ'ילי ביתי?שמן צ'ילי זה כיף, בעיקר כשיש אותו במקרר בחורף כתוספת למנת כיסונים, מרקים, נודלס או אורז, רק להוציא ולהוסיף למנה. בדרך כלל שמן הצ'ילי שתמצאו