top of page

סלט שומר, עדשים שחורות וזרשק לערב חורפי

עכשיו בחורף, השומר הוא בשבילי אחד מכוכבי המטבח. בעיקר טרי אבל לא רק. בסוף השבוע הרכבתי סלט שווה שמשלב עוד שתי אהבות : עדשים שחורות וזרשק (שהם מעין צימוקים חמוצים מהמטבח הפרסי, שמם הבוטני הוא ברבריס).


וטדאאם התוצאה לפניכם, תהנו ❤️

מה צריכים?

2 פקעות שומר חתוכות לקוביות קטנות קצת עשב שומר קצוץ (מהפקעות) חופן זרשק או חמוציות ללא סוכר גרידה מחצי תפוז מיץ מתפוז אחד חצי כוס עדשים שחורות מבושלות תפוח 1 על קליפתו, חתוך לקוביות קטנות 2 כפות שמן זית מלח פלפל מיץ מחצי לימון

איך מכינים?

מערבבים בקערה גדולה היטב את כל המרכיבים. מתבלים במלח ולימון לפי הטעם, מניחים לסלט לנוח כחצי שעה לספיגת טעמים ומגישים.

בתיאבון!


אהבתם? זה הזמן לסמן לב אדום ואוהב כאן למטה ולשתף חברים!

פוסטים קשורים

הצג הכול
bottom of page