כתובת ויצירת קשר:

קליניקה ברמת גן- אלישיב 12

מרכז "עלמא" בהוד השרון- השחר 13

טלפון - 052-3620172

מייל - oren.rachmany@gmail.com

עוד באתר

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

הקליניקה

כל התכנים המופיעים באתר נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר המלצה רפואית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם רופא מומחה (MD).

הכניסה והגלישה בדפי האתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש . לקריאת מדיניות פרטיות באתר.

© 2012 כל הזכויות שמורות לאורן רחמני "אורן - רפואה משלימה מהשורש" . אסורה העתקת טקסטים, תמונות או כל תוכן מהאתר ללא רשות מפורשת בכתב מבעל האתר, המפר הוראה זו חשוף לתביעה משפטית. 

נודלס תרד במנגולד ולימון טרי

מנגולד ולימון זה סיפור אהבה שמחמם את הלב, ואם יש בינהם נודלס אז בכלל כיף... המנה הירוקה והמשביעה הזו יכולה להיות מוכנה תוך 10 דקות אם קוצצים מראש את כל החומרים ועובדים עם ווק חם, להבה חזקה ותיאבון פתוח.

החמיצות של הלימון הטרי יושבת יפה בפה עם עלי המנגולד ויוצרת מנה נעימה ומרעננת שמתאימה גם לימים קרים ולא רק לקיץ.

מה צריכים ? (ל-2 מנות) 

חצי חבילת אטריות תרד או אטריות מעמילן שעועית
4 עלי מנגולד נקיים מגבעול, חתוכים לרצועות דקות
בצל גדול חתוך לרצועות דקות
כפית גינג'ר טרי קצוץ דק
5 שיני שום קצוצות
כפית שמן קוקוס
כף רוטב סויה
כפית שמן שומשום
מלח
פלפל שחור
חופן כוסברה קצוצה (לא חייב)
6 ראשי בצל ירוק (החלק הלבן) קצוצים דק
 חצי לימון טרי

 

 

איך מכינים? 
 

מכינים את האטריות עד לרמת אל דנטה, מסננים ושומרים בצד.

בווק רחב, על אש גבוהה, מחממים את שמן הקוקוס, כשהסיר מעשן מוסיפים את הבצל והגינגר ומקפיצים עד להזהבה. מוסיפים את השום ועלי המנגולד ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים את האטריות, הבצל הירוק והכוסברה ומתבלים ברוטב סויה, שמן שומשום, מלח ופלפל. מכבים, מכסים ונותנים למנה לנוח עוד 5 דקות.

מעבירים לצלחת, סוחטים מעל כמה טיפות לימון טרי ומגישים.

 

בתיאבון!