כתובת ויצירת קשר:

קליניקה ברמת גן- אלישיב 12

מרכז "עלמא" בהוד השרון- השחר 13

טלפון - 052-3620172

מייל - oren.rachmany@gmail.com

עוד באתר

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

הקליניקה

כל התכנים המופיעים באתר נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר המלצה רפואית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם רופא מומחה (MD).

הכניסה והגלישה בדפי האתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש . לקריאת מדיניות פרטיות באתר.

© 2012 כל הזכויות שמורות לאורן רחמני "אורן - רפואה משלימה מהשורש" . אסורה העתקת טקסטים, תמונות או כל תוכן מהאתר ללא רשות מפורשת בכתב מבעל האתר, המפר הוראה זו חשוף לתביעה משפטית. 

לימון כבוש

תוספת נהדרת לכריכים, תבשילים ואפילו לבד. חמיצות מרירה טובה שעושה את האוכל שבצלחת להרבה יותר מעניין 

מה צריכים ? 
 

10 לימונים (עדיף את אלה עם הקליפה הדקה-מבריקה)

מלח ים אטלנטי

שמן זית איכותי

3 שיני שום קלופות

2 פלפלים חריפים קטנים מזן סודניה (לא חובה)

צנצנת זכוכית אטומה, שטופה, נקייה ויבשה

 

איך מכינים? 
 

פורסים 5 לימונים לפרוסות דקות דקות בעזרת סכין חדה.

מסדרים את הלימונים בצנצנת ולאחר כל 2-3 שכבות של לימונים בוזקים מלח

כך ממשיכים עד שמממלאים את הצנצנת כולה (חשוב מדי פעם ללחוץ את הלימונים

למטה בעזרת היד ולעשות מקום, לא להתרגש אם נוצר מיץ. להמשיך במרץ..)

בראש הצנצנת מוסיפים את שמן הזית (שכבה דקה), שיני השום והפלפל החריף.

אוטמים את הצנצנת היטב ומעמידים על השיש במקום מואר או על אדן החלון כ-3 ימים,

לאחר מכן להכניס למקרר ובכל פעם שמתחשק להוציא קצת ולהנות.

 

בתיאבון!