סדנת בישול - דרך המשי אל השנה החדשה
מאז ומתמיד הרגשתי במטבח כמו דג במים, או אם תרצו, כמו אטריה במרק. המטבח הפרטי שלי בגבעתיים הוא המרחב בו אני יכול לעוף אל מעבר לים, להרגיש קרוב קרוב את מה שנמצא רחוק רחוק, ולטייל בארצות המזרח ודרך המשי. משם אני שואב את ההשראה לאוכל שאני מכין באהבה ושמחה למי שאני אוהב.
לקראת השנה החדשה אני פותח את המטבח הקטן שלי בגבעתיים ומזמין אתכם לסדנת אוכל אינטימית. 4 שעות בהן נכין 4 מאכלים מ-2 מטבחי על- הפרסי והסיני (או בקיצור פרסיני) שיוכלו לעלות על שולחן החג שלכם.
נטעם ונשחק עם חומרי גלם טריים ומוכרים, נכין מהם מאכלים חגיגיים שמתחברים לסיפור של דרך המשי, ונשמע מה יש לרפואה הסינית לומר עליהם.
אז מה נבשל ונאכל? נכין אורז ריחני עם גזר, זרשק, צימוקים ושקדים עם תחתית פריכה משוגעת, לצידו סלט אטריות שעועית, מלפפונים פריכים וגרגרי רימון בטחינה . נבשל חצילים בשרניים ברוטב עגבניות, רוטב רימונים ולימון שחור, ולקינוח- נקפל ונמלא כיסונים בתפוחים וקינמון, שיגיעו אל השולחן מטוגנים, ספוגים בסירופ דבש לימוני.
הסדנא צמחונית ומוגבלת ל-6 אנשים בלבד. כל משתתפ/ת יקבל את כל המתכונים כתובים.
הסדנא תתקיים בגבעתיים ביום שלישי 4.9 בין השעות 10:00-14:00
עלות למשתתף: 300 ₪ בהרשמה ותשלום מראש.
עוד פרטים אצלי בטלפון 052-3620172 או השאירו כאן פרטים ואחזור
שנה טובה וטעימה
אורן