top of page

סדנת בישול מעשית - מרקים וכיסונים מדרך המשי 

מה יש בו במרק של יום חורף סגריר שעושה אותו כל כך טעים? אילו כיסונים מתבשלים בסיר מרק מהביל? מה מספרת האגדה הסינית על הרגע בו הומצאו הכיסונים? ומה אמא שלי ממלמלת בלחש מעל סיר המרק כשהיא מכינה אותו?

בסדנת חורף של מרקים וכיסונים ממטבחי דרך המשי נבשל ונדבר בעיקר עם המטבח הפרסי והסיני. 3 שעות של בישול וקיפול של אוכל שמח במטבח מלא טעמים וצבעים.

 

מה נבשל ונאכל?

 

נכין חורשט סבזי- מרק פרסי חמוץ מלא ירוקים, מיץ לימון ולימון שחור. נבשל בו כיסוני מרק עסיסיים שנמלא בעוף, קמח חומוס קלוי ומלא בצל

נכין מרק מהביל עם תערובת 5 התבלינים, בשר טחון וכוסברה ממערב סין- מרק מחווה לסינים המוסלמים מדרך המשי. מנה של אטריות אורז במרק עם טעמים עמוקים ומחממים.

נקפל ונמלא כיסוני דים סאם בירקות שורש לצד שמן צ'ילי סצ'ואני ביתי שעושה חם בבטן.

נטעם ונכיר עשבי מאכל טריים מהמטבח הפרסי, ועוד כמה הפתעות שיצוצו בהתאם למה שיהיה בשוק באותו היום.


מה ומו? איפה? כמה? למה? 

הסדנא היא סדנה בשרית, כשרה ומעשית המיועדת לכל מי שרוצה לבשל אוכל בריא ושמח. הסדנא משלבת ידע, שיטות הכנה ומתכונים ברוח הבלוג שלי NooDlesandNeeDles שעוסק ברפואה סינית ואוכל ממטבחי דרך המשי.

הסדנאות הקרובות:

- גבעתיים, יום חמישי 3.1.19 בין השעות 10:00-13:00

 קיבוץ חנתון (עמק יזרעאל, ליד טבעון והקריות), יום חמישי 17.1.19 בין השעות 10:00-13:00  

בכל סדנא מקסימום 8 משתתפים/ות*, באוירה אינטימית ושמחה, וכוללת חוברת מתכונים מפורטת לכל משתתף וארוחה מלאה.

עלות הסדנא: 

280 ש"ח לאדם בתשלום מראש עד ה 27.12.18

300 ש"ח לאדם בתשלום מראש החל מ 28.12.18 


מס' המקומות מוגבל, בכל שאלה או להרשמה אתם יכולים לדבר איתי ב- 052-3620172

או פשוט להשאיר פרטים ממש כאן ואחזור: 

bottom of page