כתובת ויצירת קשר:

קליניקה ברמת גן- אלישיב 12

מרכז "עלמא" בהוד השרון- השחר 13

טלפון - 052-3620172

מייל - oren.rachmany@gmail.com

עוד באתר

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

הקליניקה

כל התכנים המופיעים באתר נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר המלצה רפואית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם רופא מומחה (MD).

הכניסה והגלישה בדפי האתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש . לקריאת מדיניות פרטיות באתר.

© 2012 כל הזכויות שמורות לאורן רחמני "אורן - רפואה משלימה מהשורש" . אסורה העתקת טקסטים, תמונות או כל תוכן מהאתר ללא רשות מפורשת בכתב מבעל האתר, המפר הוראה זו חשוף לתביעה משפטית. 

נודלס כרוב סגול

27.6.2018

יש מנות שמעיפות אותי רחוק רק בגלל היופי המיוחד שלהן, וכמובן הטעם שמגיע כמה רגעים אחרי, ואז אני מבין שכדאי שעוד אנשים ישמעו עליה, ואז היא מגיעה הנה...

בדרך כלל הכרוב הלבן הוא שמוקפץ יחד עם ירקות אחרים, אבל לסגול יש טעם קצת שונה, יותר מרוכז ובשרני.

קבלו מנת נודלס פשוטה שאף עין לא תוכל להתעלם ממנה, עם טעם מעלף וכיפי.

כדאי להכין את כל המרכיבים לפני ההקפצה ותוך דקות אתם עם מנה יפהפיה וטעימה כמו זו:

 

 

מה צריכים? (מנה ל-3)
1/2 חבילה של אטריות ביצים להקפצה (3 ריבועים)
1/4 כרוב סגול קטן, חתוך לרצועות דקיקות
5 שיני שום קצוצות
1 כפית שורש גינג'ר טרי מגורר
1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
2 בצלים ירוקים קצוצים
חופן עלי כוסברה קצוצים
כמה עלי בזיליקום
מלח
פלפל לבן

לרוטב:
1 כפית רוטב מירין
1 כפית שמן שומשום
1 כף רוטב סויה
1/4 כוס מים חמים

לקישוט:
כפית שומשום שחור
כפית שומשום לבן
מעט בצל ירוק קצוץ

איך מכינים?

1.מבשלים את האטריות במים עד לריכוך, מסננים ושוטפים היטב במים קרים.

2.מחממים בווק גדול על אש גבוהה 2 כפות שמן צמחי (אפשר זרעי ענבים), כשהווק מעשן מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי ומטגנים כחצי דקה.

3.מוסיפים את האטריות ומקפיצים דקה

4.מוסיפים את הכרוב הסגול, הבצל הירוק, הכוסברה והבזיליקום, את הרוטב, מלח ומעט פלפל לבן. מקפיצים עוד 2 דקות תוך כדי בחישה.

5. מעבירים לצלחת רחבה ומקשטים מעל בשומשום שחור ולבן, בצל ירוק קצוץ ומגישים.

 

בתיאבון! וספרו לי איך יצא...

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

פוסטים אחרונים
Please reload

תגיות