top of page

מרק קטניות ליום חורף סגריר

מרק חורפי שהוא מעין קיצור דרך לתבשיל האשרשתה שתמצאו כאן.

מה צריכים?

1 בצל גדול פרוס לרצועות

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים

חצי כוס עדשים שחורות

חצי כוס עדשים כתומות

3/4 כוס שעועית לבנה קפואה

1 סלק חתוך לקוביות בינוניות

2 כפות קמח אורז/ קורנפלור מדוללות בחצי כוס מים קרים

פלפל שחור

חצי כפית כמון

חצי כפית כורכום

מלח

שמן זית

מיץ לימון טרי

*אופציה – 2 חופנים של אטריות דקות מקמח ביצים/ ריבועי פסטה מקמח אורז

איך מכינים?

  1. בסיר עמוק מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד השחמה.

  2. מוסיפים את החומוס, השעועית, העדשים וקוביות הסלק.

  3. מתבלים בפלפל שחור, כורכום וכמון, מכסים במים ומביאים לרתיחה.

  4. מבשלים על אש בינונית שעה עד שעה וחצי.

  5. כשכל הקטניות רכות מוסיפים מלח ואת מי קמח האורז/ הקורנפלור תוך כדי בחישה איטית.

  6. מביאים לרתיחה ומוסיפים את האטריות או ריבועי פסטת האורז.

  7. מכבים ומגישים לצד מיץ לימון טרי.

בתיאבון!


אהבתם? זה הזמן לסמן לב אדום ואוהב כאן למטה ולשתף חברים!

פוסטים קשורים

הצג הכול
bottom of page