כתובת ויצירת קשר:

קליניקה ברמת גן- אלישיב 12

מרכז "עלמא" בהוד השרון- השחר 13

טלפון - 052-3620172

מייל - oren.rachmany@gmail.com

עוד באתר

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

הקליניקה

כל התכנים המופיעים באתר נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר המלצה רפואית, חוות דעת מקצועית, או תחליף להתייעצות עם רופא מומחה (MD).

הכניסה והגלישה בדפי האתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש . לקריאת מדיניות פרטיות באתר.

© 2012 כל הזכויות שמורות לאורן רחמני "אורן - רפואה משלימה מהשורש" . אסורה העתקת טקסטים, תמונות או כל תוכן מהאתר ללא רשות מפורשת בכתב מבעל האתר, המפר הוראה זו חשוף לתביעה משפטית. 

קיש בטטה בצל וקוואקר

ארוחה מצוינת לילדים (מגיל שנה ומעלה) ומבוגרים כאחד שאפשר להכין תוך מספר דקות, יכולה להיות ארוחת צהריים או ערב, אפשר לקחת אותה בקופסא לעבודה או לגינת המשחקים מבלי לחמם. טעימה, מזינה ופשוטה להכנה.

 

 

מה צריכים ? (ל-10 קישים) 

 

1 בטטה גדולה מגוררת דק

1 בצל סגול/ לבן קצוץ דק

1 שן שום כתושה

חצי כוס קוואקר דק

3 ביצים

מלח

פלפל

כורכום

קורט כמון

שמן זית

איך מכינים? 
 

מערבבים בקערה את הבטטה, הבצל, השום, הקוואקר, הביצים והתבלינים עד ליצירת מרקם אחיד.

כדאי לשמור על יחס נכון בין הביצים לקוואקר ושהתערובת לא תהיה סמיכה מדי ולא דלילה מדי, שתהיה יציבה וטובה. אם דלילה מדי להוסיף עוד קצת קוואקר.

 

משמנים תבנית שקעים מסיליקון בשמן הזית (חשוב לשמן היטב את הדפנות) ויוצקים לתוכה את התערובת.

מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך כ-15 דקות עד לאפיה והתייצבות התערובת.

אפשר להשחים את החלק העליון לדקה נוספת בתנור.

 

 

בתיאבון